tre dagar

Har inte kunnat blogga under några dagar för att blogg.se hade fuckats upp men nu är jag tillbaka iallafall! I tisdags var det ju bal som sagt, det tog slut runt 12 och efter det var det chill ute sen rörde jag mig hem, somnade sjukt sent för att vakna 8 dagen efter då det var skolavslutning. Fick ju tillbaka betygen och är sjuuuuuuukt nöjd över mina betyg, gick ut med 310 poäng. Efter det gick jag hem sen till Hässelby och mötte upp en kompis och sen gick vi till kanaan och träffade massa grabbar som vi va med ett tag sen så chillade jag med ebbisen clarisen och hela gänget, d kom även folk från andra skolor och blabla. åkte hem ett par timmar senare, fixade mig och så och runt halv tio tog jag bussen till spånga sen till kista, mötte upp min kusin käka på max sen va jag med några andra, tung kväll igår iallafall. vaknade runt halv två idag, käkade frukost och åkte till hjulsta och tensta för some business. och nuuuuuuu är jag hemma. är skit trött har inte sovit så mycket på två dagar och på måndag börjar jag jobba. fml. lägger ut bilder senare från mobilen.

14.30

Vaknade halv 3 för att mamma ringde och frågade om en grej. Är fortfarande jääävligt trött, får se vart dagen tar mig idag. Ska först nu ner och käka lite sen måste jag klippa gräset. Får se vad som händer sen, kände för att sola men nu har ju typ solen försvunnit såklarrrrt. Ochh det blir lite utan bilder nu för att blogg.se appen vägrar fungera..

Äckligt trött

För det första fyfan vad fult och dåligt de har ändrat blogg.se, varför ska allting alltid förändras så jävla mycket... Aja, vet knappt om det här är rätt ställe jag skriver på men vad gör det. Balen igår var väl okej, inte mycket mer än så.. Maten var.. inte bra. Påriktigt ni som valde maten, vad fan tänkte ni? Tyckte ni påriktigt att det var gott eller? Sen var det väll lite sådär efter, inte jätte roligt men det funkade väl ett tag. Blev fett tråkigt så alla drog vidare, dåå runt 10 var det fett piss i skolan fortfarande. Tog bussen hem, bytte om, drog vidare och träffade typ halva skolan på starbo. Var ganska najs och chill i början men sen så spårade det lite och vi drog. Väntade på bussen i typ en halvtimme sen kom den inte. Ringde runt lite till massa folk och sådär. Slutade med rushen från svandammen till spånga station för att hinna med en buss till stan. Blev typ roadtrip runt Stockholm, ended up på landet i dimman halv 4 lagom najs. Kom in värmde oss och sådär. Somnade vilket som kändes som typ ett par timmar men visade sig vara 20-30 minuter. Risiga som in i helvete tillbaka mot stan och var hemma klockan 8 hos Sophia och gjorde värsta frukosten. Typ aldrig ätit så mycket. Matkoma. Sen tillbaka till skolan för avslutning halv 10, lagom skevt. Efter avslutningen drog jag hem, la mig och solade ett tag tills pappa kom hem med lunch till mig och min bror. Käkade, la mig i solen ett tag till men kändes så jävla fel att somna i solen och typ få hudcancer så gick in och la mig i soffan och sov ett par timmar. Vaknade käkade flingor och somnade om. Sen vaknade jag igen och kollade på Portugal-Danmark matchen ett par minuter innan jag behövde fixa mig för att åka och käka i vällingby på O'learys. Fyfan vad god mat dom har där. Drog hem någonstans i andra halvlek på Tyskland-Holland matchen och nu ska jag fanimej lägga mig och kolla på Sex and the City eller nått.. Orkar ej med livet.

-

Vill inte gååååååååå på balen :(


Bussen

Väntar på bussen, ska åka och hämta min klänning på Björnboda. Har lämnat lite grejer hos Amanda och sådär. Bara 4 timmar kvar nu hähä. Fan va lång tid egentligen blabla herrå nu kommer bussen


Lösnaglar för första gången

image description
Haha fyfan  vad ovant det här känns, datorn var inte lika svår att skriva på som mobilen haha. Vet inte varför jag gjorde det här nu kommer att vara skitsvårt att fixa allt annat som ska göras nu. Men jaja kanske hinner vänja mig, får se. Måste ta mig till björnboda också för att klänningen har kommit! Är fett glad fast jag vet att den inte kommer passa heller haha.. Loooooolllllllllllll nej jag orkar inte att den inte passar. Men aja har i alla fall en annan som mamma sydde upp igår. Men ska göra ett försök till att sminka mig nu!

Kommentarer


Haha det tackar vi för. Sjukt bra bild kvalitet också!
Hon ska visst gå på balen hon var bara lite sur. Balen har vi ikväll. Eller bal och bal, avslutningsfest!

Vaknade 20 över 10, vi började kvart över. Somnade om från att jag hade stängt av mitt alarm hähä. Skönt som fan, var ingen idé att ta sig till skolan överhuvudtaget eftersom vi skulle göra något tråkigt och jag skulle inte veta vart klassen var någonstans eftersom att typ ingen gick till skolan idag. Whateverrr nu ska jag ta en lååång dusch så att min bror hinner komma tillbaka med mitt busskort. Herrååå! Natalie

Ähä.


herregud sverige

Fett pinsamma ursäkta mig. Har fixat en hel del inför imorgon, ska inte till skolan imorgon, liksom, palla åka t kaanan/museum och få stress för att fixa sig senare.. Så ska sola istället! Vene riktigt hur jag ska sola med såret på armen, kaos, men tror jag bara solar benen haha. För er som inte bryr sig, lämna bloggen snabbt ingen har bett er att läsa peace. Sen under dagen kommer min kusin t mig för att fixa mitt hår. Helt taggad jag är, fuck balen sanningen. vill bara vara med mina brudar efter balen hähä yeah.


Kaos på planen fan

Orkar inte att Sverige är sämst och förlorar mot Ukraina. Haha asså lol. Sluta haypa Zlatan det var hans fel att vi ligger under. Oooohshit vilken klippa han är. Nooot. Pappa sa det och då är det så. Bara sanning. Torsk för Sverige lite pinsamt. Hahah orkar ej fyfaaaan vad dåligt. Bajssssss haha torsk i EM för Sverige herrååå sist typ. Orkar inte mitt inlägg hahaha därför får ni en assnygg bild på mig och Amanda!


2 dagar kvaaaar

Har inte vaknat såhär tidigt på två veckor, är så fucking trött att det inte är sant vill bara sova. Sitter på tåget helt ensam på väg till skolan, måste tydligen dit och rensa mitt skåp och allt -.- tror jag ska tagga därifrån när jag är klar, d ändå inget viktigt att göra där. Ska till stan efter det för att köpa en väska till mina skor, fast behöver inte det egentligen men why not liksom hähä.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3572004/images/2012/pic_206191710.jpg" class="image">


Tandläkare

Godmorgon fellaaaas. Vaknade för en halvtimme sen och sitter vid busshållsplatsen nu med min farsa. Vi ska till tandläkaren i odenplan där jag kommer dö idag. Aa jag hatat tandläkaren vad.. De inte sån där vanlig tandläkare där borta, de ba för mig hähä nej driver. Somnade fett sent igår pga att mina babes smsade med mig hela natten och gjorde mig fett glad haha.. Bussen är här nu ciao


Poolen

Hej, vi kan simma här tillsammans? Skulle du vilja göra mig sällskap?


Sex And The City

Har tillbringat min eftermiddag/kväll med att kolla på SATC och senaste 1,5 timmen med att snacka i telefon haha herregud länge sen jag snackade i lur med någon sådär länge. Men kör jag round 2 på min Ben&Jerry och fortsätter med det jag gjort hela dageeeeennn

häähäh amanda likeeeees


Ben and Jerry's

image description
Var bara tuvungen att gå till konsum i detta sköna väder. Haha fyfan vad synd för alla er som var ute när det regnade som mest, hoppas ni är riktigt blöta just nu ♥ Men aa kärlek till Ben&Jerry nu ska jag äta glass och kolla på Sex and the City i sängen. Mahah herrå.

Death is easy, life is harder.



HAHAHAH so me..




Kom nyss hem, exakt när det började spöööööregna, tur or what? haha, tänkte liksom gå ut igen men nänä, pallar inte längre. i det här vädret ska man göra annat. är det bara jag som älskar att det regnar och det samtidigt är mörk? hähäh.. iaf, ska ladda ner några avsnitt och kolla på dem, men nu blir det tennis.

Köttfärssås.

Godmorgon grabbar! Vaknade för ett tag sen har suttit och kollat på dinsey channel ett tag, jaaapppppp jag gör det fortfarande! Men åt kladdkaka och ett glas mjölk till frukost, som sagt beach 2012 här kommer jag! Ne men så ska faktiskt försöka få mig själv att orka ta en promenad till vällingby 4everalone. That's how i roll... Ska bara göra något åt mig själv och sen dra bajs hejdå.

Happy.


Godmorgon peepz

Ligger i sängen även fast jag vaknade för en stund sen. Ska väll börja fixa mig och allt det man gör innan man går ut, och kolla på ett avsnitt till. Det har blivit en grej jag måste göra innan jag lämnar mitt hus.


Fucking lättnad

Räknade ut att min balklänning senast kunde komma på onsdag, det vill säga när vi slutar skolan och hade lite ångest. Liksom tredje klänningen jag beställer och så kommer den inte ens fram i tid. Skulle bli fett jävla äckel besviken och typ inte gått på balen eller nått. Bal vad säger jag, "niornas avslutningsfest" heter det i vår skola! Men i alla fall fick mejl idag om att den var på posten så den kommer förmodligen på måndag. Hoppas jag om inget händer nu, vore så jääävla typiskt. Har i alla fall en i reserv ifall den inte skulle komma/passa/varacpsämst eller nått vad vet jag. Har testat hur mitt hår antagligen kommer att vara också, ett problem mindre!

med grabbarna

Nu: Tyskland - Portugal


Frisör elläh?

Första gången jag lockar någons hår och det blev ganska lyckat. Är faktiskt stolt hähähä


Yeah.

Fuck balen ska inte gå längre.


SATC

Nu eftersom desperate housewives är slut behöver jag något att fylla upp tomrummet med. Så ska se om hela Sex and the City serien. Fyfan vad gamla de första avsnitten är. Nu ska jag somna till det här för jävla trött.


seriöst ;)

1. Lovar du att vara ärlig på varenda fråga? kanske
2. Har du någonsin varit kär? hhahahahahhahaaha
3. Var du tillsammas med honom/henne? eeeeeeeh
4. Är du kär nu? aldrig
5. Har du någon kille/tjej nu? Nej
6. Är du oskuld? ja
7.  Om du inte är oskuld var det rätt kille/tjej som du förlorade den med? lämna
8. Vad heter din första kärkek? -
9. Är du vän med honom/henne? :)
10. Skulle du vilja bli tillsammas med honom/henne? -
11. Har du haft ett seriöst förhållande? -
12. Vem är din bästavän? Natalie ♥
13. Vem tänker du på just nu? min drömprins
14. Vad är hela ditt namn? Amanda Drottningen Mansour
15. Vem skulle du kunna dö för? mah family
16. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ska man ens tro på kärlek e frågan
17. Är du avensjuk på någon just nu isåfall vem? Tjejerna i oth som har så bra killkompisar.
18. Vilket land är du i från? Syrien/Libanon
19. Någon snygg kille/tjej som du skulle vilja bli tillsammas med isåfall vem? hähähähäähähhä :$
20. Om killen/tjejen som du älskade och sa att han/hon ville ta med dig på honom/hennes hemliga ställe skulle du följa med? Kanske det, jo ja trore.
21. Vem betyder mest för dig? Familjen
22. Vad finns på din högra sida? Kudde
23. Dricker eller röker du? absolut inte..
24. Vad är det sjukaste du gjort med en kompis? HAHAHAHAHAHAH omg hejdå
25. Är det någon vänskap som du saknar? En, fast ibland tror jag att det är bättre såhär..
26. Vad är det pinsamaste du gjort? palla skämmas, man lever en gång, jag gör aldrig något pinsamt ju.. elläh?
27. Vad har du för underkläder på dig? vad brukar man ha?
28. Vem är din längsta vän? alla är längre än mig ser ingen skillnad :/
29. Vad är typsikt folk brukar säga till dig? amandoshiiiii
30. Vad brukar du då svara? haaaaaaaaa

Söt man var idag då.

Så jävla trött, har redan somnat en gång idag också. Somnade medans jag halvt kollade på em-matchen Grekland-Polen så missade hur den slutade. Det är bara 3 skoldagar kvar nu sen bort från vinstagård. Fyfan vad snabbt nian har gått. Kommer inte ens ihåg när vi började. Skönt antar jag, dags att bli som en liten sjua igen, helt alone på Bromma. Eftersom mina bög kompisar ska gå på bajs Blackan, hoppas att dom inte kommer in, så jävla elak vän jag är. Men seriöst någon som ska gå med mig, ekonomi linjen Bromma gymnasium? Någon? Vet inte vad jag ville med det här inlägget så.......... ja. Hejdå.
image description

vad ska man skriva

shululu. kom hem för ett tag sedan, har hunnit kolla på ett avsnitt av oth och ska kolla på ett till innan jag rör mig ut. det har hänt värsta grejerna i stan har jag hört, exakt efter att vi taggade därifrån, synd att vi missade det, hähä.. bloggar innan jag går ut! bose

Lena fötter

Man fick faktiskt lenare och mjukare fötter utav att göra fiskpedikyr. Men ja det var väll helt ok för pengarna 150:-/person om man använde sig utav rumble appen! Sen gick vi runt lite och köpte två bhar på H&M's rea. Sen hem och nu är jag så jävla trött!image description


Fiskpedikyr

Sitter i stan på Axelssons spa och har fiskpedikyr eller vad man kallar det. Fyfan vilken pain i början kittlades som faaaaaan och jag är inte ens kittlig under fötterna... Ska sitta här några minuter till får väll se om de blir något resultat. Herrååååå!


Mat

Vi andra som faktiskt gått till skolan idag när vi började sitter och väntar på mat. Tjockisar som vi är men det gör inget! Orkar ej att vi har fotbollsmatch mot andra nian på vår enhet, Claes är så jävla sura på oss för att vi inte vill vara med. Se det som en hämnd Claes... Nu ska jag fortsätta vänta på maten med mina kompisarrrr!


It's friiiiidaay bitches!

Skrev faktiskt ett inlägg igår som inte kom upp, knulla blogg.se jävla skit. Iallafall, vaknade nyss och ska snart till skolan för att kolla på när min klass möter en annan klass på fotboll. Började egentligen åtta men hahaha.. jag sov istället. Ska ba käka fixa mig sen tagga t skolan puss på er.

 


922:- brorsan.

image description
Att shoppa är typ som terapi. Lol nej men man blir fett glad av att shoppa. Typ en av de få fördelar med att vara tjej är att kläderna inte är lika dyra som killars. Fuckyeah. Men jaaa ville bara visa er för är fett nöjd haha. Tagit min hollister oskuld nu också med mitt presentkort. Bättre sent än aldrig typ, det var väl på tiden eller nått. Amanda vägrar ju blogga för hon kollar bara på One Tree Hill och spoilar allting för mig som inte sett något än. Feelssss goood. Aja nu ska jag ner, hitta något att äta sen sova eller kolla på film. Nu vet ni, herrå. Amanda suger.

Amandas outfit & facelook idag!

image descriptionimage description
Den otroligt konstnärliga avbilden av Amandas outfit är gjord av vår kära vän Sophia, all cred till dig, kunde inte gjort den bättre själv! Facelooken är dock gjord av någon okänd men Amanda är alltid vacker ändå! Men nu ska jag ut på kisspromenad med Sophia och hunden. Wehå herrå!

Fashionistas elläh..?


Som Amanda redan sagt drog vi in till stan istället för att ha matte och NO. Det var ju rea på BikBok 50% på allt i affären. Älska BikBok's app som tipsar om allt! Alla fall blev ett par presentkort fattigare och ett par ben tröttare meeeen 5 tröjor rikare, wehåå. Men det var fett skönt känns fan som sommarlov redan nu. Taggataggataggaaaa onsdag! Sen käkade vi såklart på donken, ekonomin håller ju! Nä men man laddar ju inför beach 2012... Men kommer tillbaka senare herrå.

/amanda

Hej mina fans! Natalie dina inlägg är så mobbade att det inte är sant.. Fast älskar dig ändå baby. Sanningen, gick till skolan i onödan, skulle gå dit bara för att redovisa en sak som Natalie sa var viktig, hatar henne för det, för var inte ens tvungen att göra det jävla idiot.. Gick på son och fick reda på ett betyg sen käkade vi lunch. Efter det skippade jag sista lektionerna och åkte till stan med tjejerna för lite shopping.
Kom nyss hem och ska väll snart ut igen efter att jag laddat min lur.

 


Riktigt erbjudande

Gör ett nytt försök med att försöka få fet här inlägget publicerat! Måste bara dela med mig av detta erbjudande! Bloggträff på BYGGMAX mat erbjuds 9 juni, ses där alla bloggläsare! <333


@ skolan

Hej bloggen! Nu har jag bild fick Amanda att komma till skolan för att jag är bäst. Jävla skolkare är hon! Skulle gett er världens bästa erbjudande men eftersom blogg.se inte vill att jag ska lägga upp bilder, cp. Men det kommer lovar. Hejdå kära bloggläsare. Andrea hälsar även att hon vill kunna dunka ;)


Subway Surfers.

Ok men seriöst, ni som vill veta vad jag har gjort idag. Varit med Amanda som hon skrev blablabla. Innan vi träffades så solade jag inte har några vänner. Man måste ju ta vara på solen i det här äckelvädret som varit. Blev fan brun också, satsar på att bli aaaaaaaas brun den här sommaren för er som undrar. Men ja personen jag skulle träffa hade inte tid för mig, 4everalone. Men nu ska jag slå mitt jävla rekord på Subway Surfers. Amanda suger på det...
Aa mycket bättre. Herrå.
image description

chacha bloggen

Det var ett tag sen jag bloggade, så tänkte ge det ett försök. hahah, måste man berätta om sin dag? pallish, men gör det ändå. Vaknade halv 12, fixade mig och sånt shit man gör när man vaknar, kollade oth och åkte sedan till vinsta för att träffa en vän. runt 5 åkte jag till natalie och vi promenerade till björnboda för att köpa glass och sen satte vi oss vid skolan. fick ett gulligt samtal av ali hjärndöd 1 och ali hjärndöd 2, sköna grabbar.. ellääh? sen gick vi hem och träffades runt 7. vi satt med en kille och snackade om livet, sådär gullig pojke hahahha.. pallar inte berätta om vad som hände.
så trevligt att jag och den här söta tjejen skaffat blogg tillsammans, visst? ja. och hoppas du e nöjd med mitt seriösa inlägg natalie!
amanda

Hej alla fans.

Heeej bloggen, första inlägget. Amanda ville så gärna ha en blogg med mig så då gjorde jag en, snäll som jag är. I alla fall Amanda är för ful för att vara med på bild men här får ni en på mig. En av de bättre på mig faktiskt. PUSSS! P.S. Amanda sluta göra fula inlägg du förstör bloggen....
image description

RSS 2.0