I see the heart of a winner.


DDe här dagarna har ja ingenting för mig eftersom jag är sjuk så har kollat på One Tree Hill hela dagarna sedan Sophia kom över med ett usb på s.5-6. Sweet. Idag gjorde Ludvig mig sällskap när han kom hem från jobbet. Haha sötis, riktig jävla serienörd 4 real. Så vi låg i soffan och kollade till klockan 8 när vi inte fick vara i vardagsrummet längre och han är ledig imorgon så han gör mig väll säkert sällskap ett tag då också. Mahahah. Han ska btw flytta om typ några veckor och han var helt övertygad om att jag skulle bo hos honom mer än vad jag gör hemma. Kommer väl dit och kollar på One Tree Hill med honom. Btw känner mig bättre idag än vad jag gjorde igår så är nog på bättringsvägen för er som undrar. Nu är det dags för glass wooooooop!

Känslor som kommer tillbaka är känslor som aldrig försvann.

HEEEEEJ MINA FANS! Har haft fullt upp hela sommaren men ska försöka blogga så ofta som jag kan. Har jobbat i 3 veckor snart och efter jobbet har jag varit ute osv. Känns som att jag inte utnyttjat värmen så mycket.. Har inte solat en enda gång och mina ben är viiiiita jämfört med andras heheh.. Ligger i sängen just nu och väntar på ett samtal, sen ska jag slagga och gå upp tidigt imorgon för jag har jobb. Puss

FML, aja FISH.


Blev väckt imorse när jag för en gångs skull sov bra under den här sjuk perioden. Det var vårdcentralen som gällde kl 11.40 så somnade om. Vaknade och klädde på mig och sånt, var klar på en kvart eftersom frukost inte var något att tänka på. Har inte ätit speciellt mycket, till mesta dels soppa och glass typ.. Mums. Men fick reda på att jag hade först öroninflammation och halsfluss, och som pricken över i:et så hade jag en blåsa långt inne i hörselgången. Allt på samma gång, såklart! Så inget landet för mig nästa vecka. Jävla cp äckel tajming. FML typ, aja får bli någon annan gång.. FISH typ. Aja nu ska jag bli som en jävla knarkare och käka 2 tabletter 3 gånger om dagen i 5 dagar och sen 1 tablett 3 gånger om dagen de andra 5 dagarna. Wihooo. De är typ lite större än alvedon och jag tar inte ens en hel alvedon. heheeeee... + att man inte kan svälja normalt. Livet är ju bara för bra. Måste ha dålig karma eller nått.. vad fan har jag gjort?!

FUCK IT SHIT HAPPENS

Dör okej..

Har så fucking ont i halsen så att det är sjukt. Om man kollar i halsen ser jag till och med själv att det är rött på båda sidorna och sen så hjälper inga jävla tabletter. De bedövar inte ens min pain. När inte ens glass hjälper då är det faan illa asså. Ska sluta svälja då slipper jag det åtminstone ett tag. Asså åååh orkar inte vem fan blir sjuk nu?! När det är sommar och allt, seriöst. Vad är det för fel på mig...

Feeeeeezt.

Hej bloggläsare haha asså nej. Men aa nu ska jag börja blogga igen vet inte hur det blir med Amanda, hon jobbar ju hela tiden på sitt jävla dagis. Nej hon jobbar inte ens! Hon bara äter glass, frukt och bullar medans hon suktar alla på instagram. Jävla chillare. Aja hur som hellst kan ju berätta för er att jag ska gå tillsammans med alla Bromma kidz i höst medans alla mina friends ska gå i Blackan. Det kanske ni vet i alla fall. Men Andrew kanske skulle byta hoppas hon lyckas och får gå i min klass hähähääh så jag slipper bli den där lonern i klassen typ.

Aja sen senaste dagarna har varit lite fullt upp och gjort så att jag gått och blivit sjuk eller nått, helt röd i halsen och får kanske inte ens följa med till mormor imorgon. Har till största del hängt med Emmson, hahahaha asså min torsdag var ju lagom händelserik. Klockers. Fredag också för den delen. Igår var det bara mys hemma hos mig med 4:an. Och idag är man sjuk. Fetttt najs. Nu ska jag fortsätta lyssna på samma låt som jag gjort hela dagen och typ packa ihop lite mer saker i mitt rum. Har ätit pannkakor 4 dagar i rad förutom idag.

RSS 2.0